...

Hej på er! 
Sorry för dålig uppdatering, Och har inte humöret för att blogga nu. Men gör det för er. Idag hade vi prov och jag tror att jag kommer klara det. 
Sen ska jag idag också säga förväl till en speciell vän för ett tag, det är därför jag inte har humöret uppe idag. 
men vi får se om jag orkar blogga senare, annars gör jag det imorgon ist då jag kanske är på bättre humör... förhoppningsvis!

☹ Inte min bästa dag idag ☹

Inte min bästa dag idag.

fattar inte! Man gör allt man kan för folk, för att vara en bra vän. Men folk nöjer sig aldrig. Dom måste fortfarande alltid ha det bästa, varför inte nöja sig med det man har och ha en bra och sann vän, än att bara ha det bästa hela tiden ?
 
Godnatt alla! 

♥ i väntan ♥

På att min syster ska vakna från sin dröm! 
Är hemma hos henne nu, så hinner inte blogga på några timmar! Men vi hörs!
 

♥ Borta bra men hemma bäst ♥

Som rubriken säger, borta bra med hemma bäst! Har nyss kommit hem från skolan. Det var faktiskt en lugn dag. Vi kollade på skol bio halva dagen så ja... 
Men att gå hem i kyan var inte lika roligt för min del, känner att jag börjar bli lite snuvig så odag ska jag bara slappa resten av dagen. 
Har gjort de och mackor så nu ska jag bädda ner mig och kolla på bring it on!
 
chao! 

♥ arbete ♥

Hej på er! 
Sitter just nu i skolan och jobbar med ett tal som jag ska argumentera denna vecka! Och som ni ser så ska jag va mot att kamp hundar ska förbjudas o Sverige. 
Mitt Manus kanske kommer upp här på bloggen om ni vill det?
 
En annan sak är att jag tror att den här vintern blir JÄTTE  kall! Mitt hår var vitt när jag kom till skolan och det snöade inte ens. Så säger till alla mina läsare att ta på sig varma kläder. Själv så bytte jag ut conversen till vinter skor och skinjackan till vinter jacka idag. 
 
© Ha det bra!
 

♥ Hej vinter land ♥

godmorgon!
Nu är det vinter på riktigt, 20 grader kalt ute och jätte mycket snö. Och det är bra på olika sätt. Dåligt för att jag bor 40 mil från skolan. Nej inte så långt men 3 km. Och det blir kalt att gå i 20 -!
Bara le och se glad ut!
 
På tal om ingenting så ska jag nu fixa mig och sedan kolla på jul kalendern! Jag har faktiskt också en choklad kalender ;P
Puss!
 

♥ god natt ♥

ska kolla på solsidan på datorn och sova nu.
Hörs i morgon!
 

♥ film tips ♥

Här kommer lite film tips.
Båda dom här filmerna kollade jag på idag. Dom var sjukt bra! Dom rekomenderas verkligen ifrån mig!
 
The hole och Drem house!
 
 

♥ Fotografering, helgen ♥

Hej på er!
Min helg har varit såååå bra! Varit med hanna hela helgen. Ni vet ju redan vad som hände på lördagen. Men idag har vi fotat och ni ska få bilder på det nu (vi fotade då varandra ute i snön). Hanna bilder vart jätte fina då hon hade sommar kläder på sig. 
Mina vart okej när man redigerat dom. Sen igår var vi också på coop i Strängnäs. Haha och vi typ gick runt och fjantade oss. Hanna höll på att få en skratt attack när jag tog en potta och satte mig på den när alla såg. Min lärare var där också haha.  Och juste snart kommer det upp lite film tips på bloggen på håll dig kvar en liten stund till ;)!
 
Min helg var super, hur har er helg varit?
 
( vart dock mer bilder på mig än fina hanna)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

♥ Fota ♥

Drar ut med hanna och fotar idag igen. 
Sen är helgen slut tyvärr!

♥ 4 bilder ♥

Hej på er! 
Min dag har varit mer än underbar! 
En av sakerna jag och hanna har gjort är att fota!
 
(osminkad, oborstart hår mm.)
 
 
 

RSS 2.0
Test