Bara för att jag är bra i skolan!

Hej på er!
Nu på morgonen så var jag ju på utveckligs samtal :D
Och allt går bra! Når målen i alla ämnen utom matte och det är super! Fanny like! :D

27 augusti - varit hos deniz!

Hela dagen har jag varit hos deniz med hundarna!
Vi har tänat en massa, filmade en massa träning både inomhus och utomhus i flera timmar (2 och en halv)! Jätte roligt! Fast önskar att jag hade en egen liten hund att göra det här med :( 
 
Imorgon ska jag ha utvecklings samtal i skolan så ska snart sova och eftrsom att jag inte har haft internet idag så får jag skriva om gårdagens händelse i morgon istället! 
 
Bjuder på 1 ego foto!
 

dålig uppdatering!

 Hej på er!
Sjukt dålig uppdatering jag vet! Men hos sanna har jag inte haft internet den här gången så har inte kunnat blogga! 
Men har som sagt varit med sanna i helgen, för nu när skolan har börjat så kommer hon bara va hos sin mamma varanan helg tror jag, så ska ju passa på att vara varanan helg!
Vi ha i alla fall varit hos sanna och under helgen har de hänt massor men skriver det i morgon för är sjukt trött nu så ska nog snart gå och lägga mig!
Bye!

24 augusti - Hos Deniz

Hej på er allesammans!
Är just nu hos deniz och har skaffat internet här också, så nu kan jag blogga även här!:D
Deniz damsuger och jag har vaktat hundarna 1 timme!
Tror jag stannar här ett tag också, och senare ska jag va med sanna tror jag. 
Men skriver till er senare! 
BYE!

Mot skolan!

Hej på er allesammans!
Snart ska jag börja göra iordning mig til skolan! Och idag ska vi ju delas in i grupper och sedan vandra i åker! Hahaha hitta dom här konstiga flaggorna! 
 
Ja och igår var jag hos deniz, jag vet inte om jag skrev det men men, passade hundarna en snabbis för att hon skulle till banken. Och sedan lagade hon en jätte gooooood middag :D och vi kollade på en hemsk film! Om judar och så, och gud va sorlig den är! Jag skriver om den efterskolan!
Sen skjusa robban hem mig!
 
Men nu ska jag gå!
BYE!
 
Sååå sorlig, Pojken om har vanliga kläder på sig, Han kan man kalla en riktig kompis! 
Gör allt för sin jude vän även om dom inte får leka för att han är jude och pojkens pappa är soldat och gör allt det där dumma mot alla judar!
Måste verkligen berätta massa sen, och ni alla måste se den!

God natt!

Go natt på er allesammans! 
Nu innan jag ska sova så ska jag faktiskt utforska en sak på datorn! Kommer inte ut vad på bloggen just nu, men någon gång så gör det det! 
* Hemlighetsfull * =) 
 
 

23 augusti - Day 2 in school!

Hej på er allesammans!
Idag var det dag 2 i skolan och och både idag och första dagen gick bra! 
Idag hade vi vanliga lektioner! 2 timmars no och so osv! Och det ska vi ha varje torsdag =( Men men... Imorgon ska vi vandra ute, vi ska leta efter typ 30 flaggor i hela åker eller något, jag tror det va så ialla fall! Och då kommer vi bli indelade i grupper som vi ska gå med och så. Så jag hoppas att vi kan få lite solsken i morgon =) 
Där jag kollar vädret så står det monlighet så det kan väll komma lite sol tror jag =)
 
 

Det drar sig mot kväll!

Hej allesammans!
Bad update today i know! Men direkt efter skolan gick jag hem till Hanna, eller först cyklade vi hem till mig och hämta min hårfärg! Men idag färgade mitt hår, men det kanske ni fattade när jag sa att vi gick hem till mig och hämta hårfärg! ;) 
Ialla fall så nu är jag brunett och inte röd hårig längre! Synd att vi inte har hittat en röd färg som fastnar i mitt hår, för jag vill verkligen ha typ röd/brun =( Jaja vart ialla fall nöjd!
Så vi färgade mitt hår, Sen så målade Hanna mina naglar och dom vart super fina, love it! 
Och sen så kollade vi på en massa vidosar sen 5:an, asså shiiit vad vi GARVADE, ibland önskar jag att man kunde spola tillbaka tiden och uppleva det igen! 
Och nu när vi pratar om dagen med hanna så är jag verkligen glad att vi va! 
Det va så häääääääääääääääääär länge sen om inte mer ;) Kändes skönt att skratta och prata med henne igen då vi var så bra kompisar förra året och hade jätte kul! Vi pratade också, och fick veta saker som är bra för mig att veta. Och hanna är en sådan som förstår vad man pratar om! Hon är alltså en som går att prata med =) 
Vi måste bara börja va oftare igen eftersom att vi har så kul i hop, Eller jag har ju kul så mycket som jag skrattar! Men jag skrattar ju hela tiden :D
 
Juste, vet ni?
Jag tog faktiskt min astma medecin idag =D Känner mig SÅ stolt!
Och om ni bläddrar ner så får ni en dagens låt också! 
 
 
 
 
Medina odödlig kärlek! Vet inte men det är något jag gillar med den!  

Buuuhh!

Buuuhh!  =(
Jag som ville färga håret idag, köpt hårfärg men tro det eller ej men jag kan inte färga mitt hår själv! Och min syster svarar inte när jag frågade om hon kan, Och min mamma vet jag inte varför hon inte ville/kan. men får se om jag kan det i morgon istället! Hoppas :D 
Men annars så ska jag bara plocka upp lite i rummet nu och plocka fram lite tills i morgon eftersom att skolan börjar! 
 

♥ Mitt fina skal ♥

Hej allesammans!
 
Fick ju en tidig födelsedags pressent (fyller om runt 40 dagar) av chrille (sannas plast pappa), ja och fick ju välja ett mobil skal :D 
Och hittade ett som passa mig perfekt! Jag älskar ju hundar och då fick det bli detta skal (bilderna).
Många tänker av er som har iphone och samsung galaxy s2 och så har nog en massa pärlor och grejer på era skal, så nu när ni ser mitt så tänker några av er nog '' hund-tassar vad tråkigt när det finns så många andra '' coola '' skal'' hehe!
Men nej det är jätte sött och jätte fint! Jag älskar det sååå mycket  Det finnaste skal jag sätt!!!! :D
 
Tack, tack, tack så mycket chrille!
 
 
 
 
 

dagens planer!

 
 Måla naglarna.
 
 städa mitt rum -.- .........
 
tvätta lite kläder.
 
 Blogga :D
 
Som ni ser så är det bra tråkiga saker som händer idag förutom att blogga då :D... det är ju skola i morgon och vill kliva upp till ett rent rum med en massa kläder att välja på så att man blir på mycket gladare humör första dagen i 8:an :D
 
Kör en
 
 
Justin biber - Maria!
Tyckte inte om den först men nu älskar jag den! Eller ja jag älskar alla hans låtar i albumet belive!
 Justin biber - belive  
 

God morgon!

Sovit gott? 
Det har ialla fall jag :)
Idag så får vi se vad som händer, vet inte riktigt, tvätta kläder som inte är rena osv. Alltid bra att ha alla kläder rena när man börjar skolan ;) Sen ska jag jag väl clean my room, inte för att de är så stökigt men i alla fall!
Det kommer komma upp dagens planer sen ialla fall så då får ni veta vad som händer idag. 
Tänkte ialla fall vila en kvart eller så innan jag verkligen går upp och gör allt som jag ska. 
Men vi hörs senare då jag tar dagens planer ;)
 
BYE!  

♥ Kväll ♥

Hej på er alla blogg tokiga människor! 
Dagen idag har gått långsamt! Väldigt långsamt faktikskt! Kom nyss ut från en varm ducsh (stav)! Och det behövde jag efter denna långa dag. Har hunnit med så mycket! 
Dagen började då så här att jag gick upp tidigt och fixade mig. Sedan kom margareta (tomas mamma) och hämtade oss, sedan bärde det av till läkaren för att kolla upp min och liams astma. Resultatet tänker jag tyvär inte dela på bloggen! 
Sen gick vi på stan och fick med mig en grej och samtidigt hitta några andra kläder som jag måste köpa :D
På stan gick vi redan ett tag innan jag och mamma åkte hem till denise, och när mamma gick till sitt jobb så stannade jag där. Så idag kom jag hem vid 7 eller något och nu sitter jag här. Det är med klar handling om vad som hänt idag! 
 
Och som alla kanske vet så har veckans blogg blivit en enda röra! Tänker inte ha det. Insåg att det inte finns den tiden då jag vissa dagar inte kan blogga hela tiden. Dom dagar jag är hos sanna tillexempel. Men tänkte köra en annan sak :D 
 Dagens läsar fråga 
Det innebär att ni skickar in en massa frågor till min meil, har den jag hade innan ([email protected]) och sedan väljer jag en per dag som jag ska svara på! 
Ni kan väl ge detta en chans ialla fall, så skicka in frågor så att fingrarna spricker! 
 
// Fanny 
 
 
 
 

halluu?

Hallo!
Har ni saknat mig? 
Blogg.se har krånglat lite de senaste dagarna + att jag inte haft min dator! Sorry! 
Men nu är jag här och ska berätta lite om dagen! 
Min syster har ju köpt en till hund, en pytte liten sak! Hon är så gullig och heter Lexie, Så var asså hem till denise Och träffade henne. Vart kvar hoss denise till halv 9 tiden sedan körde robban hem mig och min 2 systrar som också var där! 
Lexie var en Fin och bestämmd dam som säger till när hon inte vill eller vill något. Hahaha Chabo som är pitbullen i huset har istället blivit en fegis nu när lexie kommit. Nu är det lexie som är nya pitbullen, Chabo är ju lite rädd för henne ;) 
Chabo tänker nog '' vafan gör hon på min mark?'' Hahaha nej men han delar så gärna med sig av sin mark till den nya kompisen =)
 
Men innan jag gick till deniz så var jag hos sanna och där var jag med sanna en stund innan jag skulle gå till deniz. Fick också en tidig födelsedags pressent (fyller år om typ 40 dagar eller något) :D Ett skal till min mobil, och fick välja ett själv och hittade ett som passade mig super duper perfekt! Ett med hundtassar och jag är ju tokig i hundar 
Tack så jätte mycket, tackar och tackar till 1000000 % om inte mer! 
Nu ska jag kolla lite på datorn innan jag ska dejta min säng, ska ju till läkarn i morgon så ska upp tidigt =)
Bye!
 
Chabo och deniz nya vovve! 
 
Lexie! 
 
 

En mysig kväll ♥

Jag och sanna kom på något att göra nu på eftermiddagen. Skriver i morgon om vad vi gjorde!♥
Puss!
Veckans blogg vinnare: http://jossasbiilder.blogg.se/

trött ♥

Hej på er!
Sjukt trött idag, tar de lungt nu på förmiddagen och ser vad som händer på eftermiddagen. Tänkte på en sak att göra men eftersom att sanna har knä skada går inte det så vi får helt enkelt hitta på något annat =) 
Veckans blogg vinnare: http://jossasbiilder.blogg.se/ 

To day ♥

Ni som läser bloggen vet varför jag inte bloggat!
Idag har jag och sanna vart med niki och gått runt lite! Vi gick då runt lite, pratade, skrattade en massa osv !
Har ialla fall gaft kul!
Nu till något helt annat! Denise har ju flyttat nu med robban och chabo till deras egna lilla lägenhet :D 
Har ialla fall frågat denise om jag kan få låna han hela dagen nu på onsdag då ialla fall jag sätt att det ska bli lite bättre väder! Hoppas! För saknar han sååååååååååå mycket att jag spricker!
Hade då tänkt gå runt sjön med han aom tar 2 timmar, joggat en runda då han är super duktig på att cykla, jogga osv! Iså fall ska vi träna också, ska låta han springa av sig någonstans också tror jag också!
Veckans blogg vinnare:  http://jossasbiilder.blogg.se/
Now you guys know!
BYE!
 
 

Plans for today ♥

 Fixa klart mina hörlurar, kommer bli så snygga!
 
 Va med sanna, därav kommer det inte bli så mycket bloggande. Har ju inte internet där. Men lånar sannas telefån (om jag inte lyckas blogga från min egna) 
 
BLOGGA, så mycket jag kan!
 
 Premiär på sannas lilla tv:e på volym 2 på en serie jag och sanna kollar på! 
 
Glöm inte veckans blogg vinnaren!
http://jossasbiilder.blogg.se/ 
          

Just nu ♥

    
Har nyss vaknat och ja jag vet att jag sover länge!
Det är ju sommar lov!
Lägger upp dagens planer när jag har vaknat helt, kan inte tänka klart som nyvaken. Då sänger gärnan bara SOV!
Hahaha så nej! Men vi hörs senare som sagt när jag vaknat helt!
Glöm inte Vinnaren av veckans blogg!
http://jossasbiilder.blogg.se/

Glöm inte!

Hej på er!
Just nu sitter jag och pysslar lite med min hörlurar till mobilen^^ Idag har det inte hänt så mycket förutom att jag bara legat i sängen typ eftersom att idag har jag haft jätte ont i magen, så sängen har varit min dejt! De sorliga är att jag kan inte ligga i sängen som jag brukar för då gör de skit ont i magen! :( Men men.
Just veckans blogg går ju ut på att jag ska länka vinnarens blogg varje dag. så glöm inte bloggen!
Tryck på bilden för att komma till vinnarens ''josefin lindqvist'' blogg =)
 
Visst beskriver bilden vem hon är va? :D

varit hos sanna!

Hej på er!
Om ni undrar varför bloggandet har varit uselt är det för att jag varit hos sanna, där har jag inte haft internet. Men det var värt det. 
Vi gjorde inte alls så mycket, sanna fick sin iphone så hon var ju mer kompis med den än med mig, hehehe xD Så vi har inte gjort annat än film! 
Men vi får hoppas att det händer något mer roligt nästa gång vi är! Har ju sjukt roligt med sanna, Men som sagt var de värt det, vi hade ju lite kul också :D
 
Men nu vet ni ialla fall vad som har hänt, ska gå ner och äta nu också. Men ni får inte glömma veckans blogg. Jossefin lindqvist van ju den, och för att komma till hennes blogg tryck här
Bye!

Mot strängnäs!

Hej på er drar till strängnäs med sanna och henbnes hund viktor snart!
Bloggar när jag kommer hem!
 
Och glöm inte veckans blogg vinnare och för att kommka till hennes blogg klicka här
 
Och som tröst pris till den som kom 2:a så ska jag länka dens blogg i ett inlägg efter tävlingen och det gör jag nu, så om ni vill komma till den som kom 2:a s blogg klicka då här 
 

vinnaren av veckans blogg!

Hej på er!
Som jag sa har jag inte alls fått in så mycket veckans blogg tävlanden!
Bara två, men har dock inte länkat eller delat min blogg så mycket. Men det var ju första gången, men andra kommer gå bättre. Och sen så böjade jag med detta i fredags ju, så det ö inte många som har fått chansen tror jag!
Men har ialla fall en vinnare! 
Och det är jossa! Här kommer lite fakta om hennes blogg och henne (vad jag vet och tycker om henne då)!
Jossa är en 14-årig tjej som är snäll och omtänksam. Hon går i min klass också. Hon är en persson som tänker på andra och finns alltid för en! Hon älskar att fotgrafera och är mycket duktig vad hon än fotar med (tycker jag).
Hennes blogg är då en foto blogg! Där läggerhon upp en massa bilder som hon fotat, men hon skriver också om lite vardag eller ja, vad som kan ha hänt under dagen t.ex.! Ialla fall vad jag har läst.
Hon ger också en massa tips och hjälp om hur man kan fotografera för att få bra bilder. Så det är veckans blogg!
Jossa jag kommer länka din blogg i vare inlägg som jag skriver, från måndag (idag) till söndag! 
 
Den som kom tvåa är jossan! Eftersom att hon är tvåan så får ni gå in på hennes blogg och läsa själa vad den handlar om! Kommer länka henne i ett inlägg och det blir då nästa!
 
Veckans blogg: http://jossasbiilder.blogg.se/
 
Den som kom tvåa: http://jjosefinkrone.myshowroom.se/
 
Pass på och kolla på deras bloggar nu. Så mycket ni kan också!

snabb mobilblogg

Hej på er.
Gör en snabb mobilblogg nu så skit ialla stavfeloch så. Vaknade upp till ett bra väder i alla fall. Och känner mig på gott humör. Men vi får höras senare idag. Bye! :-)

Natti bloggen!

Hej på er!
Just nu sitter jag i mitt rum och gör mig redo för kvällen!
Idag har jag badat, i SJÖN! Hhaha ni hörde rätt! De va varmt och roligt! Chabo badade också =) 
Så det är vad jag har gjort, det andra jag hade tänkt göra idag sket sig så jag hittade på något annat ist... de få man göra när de inte går som planerat ;) 
Veckans blogg, har inte många tävlande just nu, menla ju ut den nu på kvällen, och det går alltid segt första gången eller dom första dagarna! Hoppas att de kommer fler som vill vara med, de är ju trots allt bara bra för den som vinner. Den kommer ju få fler läsare. 
Och jag funderar även om jag ska ha en tvåa som får ett litet tröst pris och bli länkad en gång! Bättre än inget alls. 
Så pass på allt står i kategorin '' veckans blogg '' =)
Imorgon har jag saker planerat, det är ju de jag skulle gjort idag! Men de blir i morn ist! 
Men nu tänkte jag sluta blogga och kolla lite saker på datorn innan jag ska sova, och om jag inte kan sova så tror jag att jag mobil bloggar i natt xD Gör det när jag har tråkigt på natten!
Godnatt så länge!
 
Buder på samma bild som i går, hoppas ni inte ha något emot det guys!

Bli veckans blogg, följ bara det som står!

 
Kommentera i detta inlägget menar jag då!!
 

Ny kategori '' veckans blogg ''

Tänkte börja med veckans blogg!

Så här går det till:
Du går in på min blogg, kommenterar din blogg + din mail i mitt senaste inlägg '' veckans blogg'' i kategorin '' veckans blogg'' . Alla som är med kommenterar sin blogg då. Sedan på måndagen lottar jag ut en vinnare, som kommer få sin blogg länkad i alla min inlägg i 1 vecka!
Låter bra va?
Dessutom är det en stor chans att få mer läsare och så eftersom att din blogg blir länkad på min blogg flera gånger om dagen i 1 vecka, då jag bloggar typ 4-5 gånger per dag, och sen har jag bra med läsare som kommer klicka in på länken.
 
Så pass på! 

God natt!


Utgång!

Hej på er!
Har nyss pratat med nora och vi ska ut i kväll! 
Och nu menar jag inte sohejsan vi ska bli fulla och packade och göra en massa konstiga saker! NO NO NO NO!
Vi ska bara va ute, prata om en massa saker! Nora är ju också rolig att vara med. Sist vi va hade jag jätte kul + vi va uppe hela natten och hade jätte kul på datorn! Och sen sminka vi varandra, fast inte seriöst då, vi båda såg lite moko moko indijan aktiga ut. Så nej de var inte så seriöst!  och sen gjorde vi en massa roliga saker!
Men  när vi gick in i data rummet hos henne på kvällen när det va mörkt, när vi kom ut var de ljust och morgon, hehehe =)
Tänkte inte själv att de hade blivit morgon faktiskt?
Ientligen skulle jag vara med sanna i mariefred, men har ju chabo eftersom att my sis work! Och kan inte åka till mariefred sedan åka hem med buss och sedan tillbaka med buss! För att gå ut med chabo, nej så funkar det inte!
Men nu vet ni vad som händer, så jag antar att ni får ett nytt inlägg när jag kommer hem.
 
Bjuder på en bild, på samuraia. Hunden vi hade hemma hos pappa, miss her so! 

Dåligt väder!

Hej på er! 
Här hos mig där jag bor är det dåligt väder idag, vilken tur för mig att jag inte planerat något ute idag då! 
Eller jag har faktiskt inte planerat något alls, kanske ska ta det lungt i dag?
Har ialla fall något planerat till i morgon med min syster Denise. 
Och juste hon ska ju flytta till sin egna lägehet nu på måndag =)
Kul för henne! Men inte för mig, hon tar ju med sig lilla chabo eftersom att det är ju hennes hund , kommer sakna han! Fast dom flyttar ju inte så långt bort, dom har ju lägenheten i åker också. Och det bra är att de ligger jätte nära min skola :D 
 
Men slut på syster och lägenhet snacket! 
Bloggar senare idag!
 

Hunnit med både det ena och de andra!

 
Hej på er!
Nu efter aatt vi kom hem har jag hunnit med både det ena och det andra! Har klippt mig! Säkert över 4 cm :s Färgat håret har jag också gjort. 
Men blev NÖJD, mitt hår är mycket friskare och finare än vad det va innan, och för det kan jag bara tacka min mamma. Hon både klippte mig och färgade håret! 
♥tack mami
Jag har också hunnit att gå ut med chabo några gånger, han behöver gå ut mycket så på bara 4 timmar så hade jag gått ut med han några gånger! 
 
Vad har ni gjort idag då? 
 
Gillar denna bild så mycket! Så ni får se den igen =) 

Hemma från en dag med skoj och mys!

Hej på er alla fina läsare! 
Är nu hemma efter en dag med en massa skoj och mys! Vi hann göra jätte mycket saker där bort hos '' farmor '' Tomas är ju mammas sambo, så jag antar att jag kan säga farmor. Hennes namn är långt också så hehe....
Men som sagt hann vi med mycket, bada osv! 
Jätte kul. Det började med att vi kom dit och lixom kom in och sa '' hej grattis på födelsedagen '' och gav henne det vi hade köpt till henne ( kort , några olika lotter, och blommor ) hon är ju gammal så man kan ju inte direkt komma med en sprillans ny iphone som hon inte förstår xD 
Men hon vart så glad för det! När vi hade kommit in så fick vi alla ett varit halsband smycke med våra första bokstäver i våra namn. Jag fick då ett ''F'', ricktigt fina var dom! 
Sedan badade vi i hennes eller deras bengt bor ju där också så deras STORA pool, var riktigt kul (!!!!!) Och jätte fint väder hade vi också! =)
 
Sedan vart de en massa god fika, smörgos tårta, glasstårta, vanlig glass, och läsk och kaffe! Hann tyvärr inte ta kort på tårtorna då jag inte tänkte på det xD men kan säga att dom va super fina! 
Efter det så badade vissa av oss lite till och sedan pratade vi och åt glass... IGEN! :D
Så dagen har varit både skojigt och mysigt och alla var gott humör, lyckad dag måste jag säga! 
 
Här är några bilder, men rätt som det va laddade jag mobilen i sista sekund så den hade ju inte världens bästa batteri. Men rätt så många bilder fick jag. Mest när vi badade!
 
Min två lilla systrar, emma och bianca! (Bianca i rosa under vattnet)
Min lille syster emma 
Min lille bror Liam!
En blomma, (redigerad, men kommer oredigerad bild senare!)
min mamma och min store bror som är 15!
Så här såg himmlen ut idag!
 

Detta kommer hända under dagen!

Hej på er!
Har nu fått reda på vad som kommer hända under dagen!
Tomas mamma fyller år, så vi ska åka upp till henne och fira henne där kommer bli riktigt roligt tycker jag. Ett plus är att hon bor vid skogen och har en massa fina blommor som jag ska fota, så bilder kommer senare idag!
Tror även att vi blir kvar där en stund! Kommer bli mysigt tror jag! 
 
Vad gör ni själv idag då alla läsare?
 
Måste verkligen i väg och bada i sjön snart! 
Har gjort det 5 gånger på sommarlovet typ....

TJENA!

Hej på er, uppe som tuppen idag! 
Snart ska jag gå ut med hunden sedan ladda mobilen så jag kan fota! För min mobil är jätte bra på att fota natur, och det är precis vad jag ska fota :D 
När jag vet lite mer vad som ska hända idag så bloggar jag direkt, jag hade planer för idag, eller familjen skulle någonstans senare på dagen som alla skulle med på. 
Men vet jag vad som ientligen ska hända så bloggar jag det på direkten! 
Som ni ser står det inte ´´ bild av fanny wall får ej kopieras ´´ längre. Och de är för att jag ska högerklicks skydda bloggen! :D
Här är några bilder som jag tagit med min mobil. Den tar inte som en system kamera, Men den är bra och duger åt lilla mig tills jag får en system kamera!
 
 
 
 
 

3 saker ni kanske inte viste om mig.

  •  jag är ett justin bieber fan! Jag älskar alla hans nyaste låtar!
  • jag tar medeciner 2-4 gånger per dag, eller ja jag ska. Glömmer ibland också :) 
  • jag älskar att kolla på stjänorna xD
Jag älskar stjärnorna, när jag kollar på dom så blir det som om jag är jätte nära dom, hehe låter lite konstigt men så är det xD

Ändrade planer för dagen!

tjohooo!
Hur har ni det idag, själv är jag trött sov till typ halv 12 eller något. Skulle åkt till strängnäs idag. Sanna kunde inte följa med så skulle åkt utan henne då men då kom jag på att jag missade bussen jag skulle ta. Och ville inte ta någon annan då jag gärna ville vara där en stund men också komma hem innan halv 2. Så ingen strängnäs blev det. 
Men i morgon har jag planer, och i helgen kanske. Dom andra dagarna får vi se hur de blir med dom. 
 
Bjuder på en bild med mig och chabo!

RSS 2.0
Test