Aussiedrömmen del säsong 2 del 2

Hej på er här har ni del 2.
Och ni får gärna kommentera vad ni tycker ska hända och så för mina ider är så lost nu, och de är ju trots allt ni som läser bloggen och varför jag ens skriver en säsong 2 ;) Så kommentera sååå många tips ni kan om vad som kan hända så gör jag något av de!
På vägen hem tänkte jag att jag verkligen ångra att jag inte pratade med Charline... När jag kommer hem så står grinden öppen. Hmm konstigt tyckte jag, mamma måste ha haft brottom till jobbet idag. När jag kommer in i huset står mamma i hallen....
...................................................................................................................................................................
- Vad är de? Du ser alldeles likblek ut, har du sett ett spöke eller?
- Ehh, neej ....
- vad är de då? Kom igen du kan berätta allt för mig i vilket läga som helst!
- Nan... Nan-ok
- Nanok?

Ohh nej vad nu då? Vad har nu hänt med han, vad har han gjort?
Nanok gör aldrig något hyss han bara ligger i sin bädd tills jag kommer hem...

mamma - Är borta!
Jag - VA?!?!?!
Mamma - han måste ha sprungit iväg eftersom att jag glömde stänga grinden i morse. Eller vad som helst jag vet inte han är bara borta och jag vet inte vart!
- Neeej!!! Nanok gubben komsi!

-Gumman han är inte här jag har letat överallt. Men akii....
- Va, vad är de med akii är han också borta?
- Nej han sover, han är för feg för att springa någonstans utan dig...
- Va neej inte nanok, inte igen!  VAD HAR DU GJORT MED MIN HUND, JAG HATAR DIG!!!
- Men gumman förl.....

Inte nanok, inte min älskling igen. Snälla har jag inte gått igenom tillrekligt? Har han inte lidit tillrekligt?
Jag vaknade tidigt idag efter att ha gråtit mig till sömns i går. Jag hade också hört att mamma hade kommit och knacka på min dörr men hon kom inte in för jag hade låst den.
Jag går upp tar på mig ett plagg lempligt för vädret, när jag kommer ner så pratar mamma i telefon. Förmodligen med pappa som måste vara bortrest i afrika för att has jobb pågår där just nu...

- Hej gumman vill du ha frukost?
- Om den är från dej, nej tack!
- Men snäll vad har jag gjort som gör dig så arg?
- Du frågar mig vad jag gjort? 1. du lät min hund rymma 2. vad gjorde du åt saken? 3. INGET!
Mamma varför gjorde du inte något för?
- Som vad lilla vän, som vad?
- kanske riga polisen eller något, men de har du ju inte tid med pågrund av du måste jobba hela tiden! Jag önskar att pappa var här istället för dig!

Ijust den stunden då jag smälde igen dörren för att gå ut och leta efter nanok så ångrade jag faktiskt att jag sagt så där till min mamma. Jag älskar henne men jag kan bara inte tänka den tanken just nu att älska henne, HON HAR TAGIT NANOK I FRÅN MIG!
Senare den dagen har jag fortfarande inte hittat nanok men jag gå förby en skåp bil som de kommer skall ifrån.
Så jag går till bilden och kollar om de kan vara nanok. Precis när jag kollar in i fönstret så hör jag ett ljud bakom mig. Jag vänder mig om för att se vad de kan vara.

- ahhhhhhhhhhhh mamma!!!





Aussiedrömen ny del 2!

Hej på er alla som läser bloggen!

Nu börjar jag med Assiedrömen del 2, så nu kommer ni få läsa aussiedrömen del 2 del 1 haha låter lite konstigt men de är ungefär så här '' aussiedrömen säsong 2 del 1 ''!
då jag gjort om min blogg till Aussiedrömen istället, men här har ni min vanliga '' JAG '' blogg: http://www.nattstad.se/Photobyfanny
så jag kommer helt enkelt fortsätta skriva precis som på säsong 1 men nu kommer de bli andra spänande aventyr för nankok och akii om ni mins dom ;)

Assiedrömen säsong 2 del 1!

Sommarlov!
Äntligen sommarlov, jag har längtat så mycket efter de här! sett i fram mot en hel sommar med dom underbaraste vännerna på hela jorden, som som älskar mig och förstår mig till 100%.
Om de inte vore för alla pengar och vetrinären så skulle den här sommaren bli skit! Och då menar jag skit!
Jag hade inte klarat sommaren utan nanok! Minns ni? När nanok blev väldigt sjuk för ungefär 1 år sen och kanske inte skulle överleva. Men de gjorde han med hjälp av vatrinären och alla pengar! 
Jag minns ialla fall, men jag vill inte minnas en sån hemsk händelse! Det sätter sig på hjärnan som ett plåster liksom.

Men nu är de sommar och jag har såå mycket annat att se fram emot, att släppa nanok och akii på ängen och varkligen kunna vara lycklig för att dom är det. Nanok och akii ger mig STORA skäl till att leva. Utan dom är jag INGET. Det viktigaste i människans och hundens liv tillsammans är att man känner sig bekväma med varandra. Man ska kunna lita på hunden och hunden på människan, att känna vad hunden vill och känner gör mig så lycklig. Men så finns de valpar som väntar på ett kast liv och när jag tänker på det så börjar jag verkligen gråta, jag har lust att ta alla valpar som utsätts för detta och bara sätta deras ägare i fängelse!
På tal om hundar så ska jag gå till skolan nu, sista dagen väntar och sen på kvällen är de avslutning.

- Mamma jag går till skolan nu men går hem på lunchen och går ut med nanok och akii!!!!
- Gör så, jag åker till jobbet ändå så.

Hmm jobbet? Som vanligt då eller. Fast de var ju trots allt jag fick nanok och varför jag fick behålla akii efter att ha hittat honom i skogen aldeles ensam.
Pappa jobbar också hela tiden men han kommer hem när jag sover och är hemma på helgerna.

Idag ska de komma hem tjej till vårn klass som tar hamd om hemlösa hundar på ett hundcenter, åå vad kul de är ju precis vad jag vill jobba med.

- Godmorgon klassen idag ska vi få en mycket speciell gäst hit, nämligen charline som jobbar med hemlösa hundar på ett hundcenter. så här har vi henne Charline!!
- Hej på er alla barn, namnet är Charline och jag älskar hundar! Hemlösa som ike hemlösa, hund som hund liksom. Jag hjälper även agrresiva hundar och deras ägare. Har ni frågor så kan jag svara på dom efter lektionen för jag kommer vara i skolan hala dagen!

Wow jag måste fråga något! Eller nej jag vågar inte, eller jo! NEJ jag ska inte!!
På väg hem så har jag brottom för vi slutade klockan 4 och avslutningen börjar klockan halv 6. Och som tur är ska min klass inte sjunga i år.
På vägen hem tänkte jag att jag verkligen ångra att jag inte pratade med Charline... När jag kommer hem så står grinden öppen. Hmm konstigt tyckte jag, mamma måste ha haft brottom till jobbet idag. När jag kommer in i huset står mamma i hallen....

Lite trött sam del men de spänande kommer ju!

RSS 2.0
Test