♥ konfa, lucia, tomtits ♥

Hej på er allesammans.
 
Dålig uppdatering just för att jag gjort massor dom senaste 3 dagarna.
På tisdagen så var jag på tomtits och det var verkligen jätte cool, vi var på utställningen body-world. Ni som inte varit där, ÅK! även om de kan vara lite äckligt. Ni fattar vad jag menar om ni åker dit!
Sedan var det konfan på onsdag, och ddär fick vi veta hur ett dop går till. Så jag fick då spela mamma, killen i konfan pappa och ebba präst och dom andra gudföreldrar. 
Var riktigt kul faktiskt! Döpte vår son till valentin von hagnes :P 
 
Och idag så tränade jag inför lucia med kören, ska ju uppträda den 14 dec i kyrkan! Men nu vet ni lite vad som hänt och senare kommer de upp en '' jag tipsar '' här på bloggen så häng kvar!

♥ vovarna ♥

Hej på er allesammans!
Sitter just nu med vovvarna och gör inget faktiskt, pluggar lite. Helt ärligt talat så orkar jag faktiskt inte, men det är ett måste har prov på onsdag ;)
 
Har tyvär inga nya bilder än.
 
 

♥ Baka ♥

 
 
 
 
 

♥ Familj ♥


Fullt upp!

Hej på er!
 
I helgen har jag haft fullt upp, hehe. Jag har varit med hanna och vi har gjort saker! idag hade jag iaf ett prov i skolan och det gick bra, jag har ett till på onsdag och ett på fredag. Känns som jag gör prov hela tiden! 
Nu ska jag snart äta lite sedan ikväll tänkte jag film tipsa lite till er! 
 
Bye! 

'' Den här produkten är jag minst nöjd med ''

Visibly clear 2 - in - 1 är jag absolut inte nöjd med! 
Jag har nu använt den ett tag, och ser inga resultat! När jag använder den känns det bara som om jag får annu mera acne/finnar! 
 
Detta är inget jag tipsar till mina läsare! Men vi alla tycker olika. Jag tycker inte den var bra alls. Man kan då använda den som båda mask och daglig skölj. Och har hört från andra och på reklamer att den ska vara jätte bra. Men nej. Så detta är inget jag tipsar! 
 
 
 

konfa!

hej på er allesammans.
 
Som ni kanske märkte kom det aldrig upp något inlägg om vilken produkt jag är minst nöjd med igår.
Hahaha var för trött så somnade!  men gör det när jag kommer hem.
 
Men nu ska jag snart till konfan men vi hörs efter det!

Dagen + en smiley bild!

Hej på er allesammans! 
 
Idag har varit i skolan och haft prov, gick ganska bra tror jag! Kändes som det ialla fall! 
När jag hade gjort provet så gick jag till deniz och passade chabo och smiley! Jag har även varit hos margareta och begnt och fikat + jag gjorde en interljuv med margareta! 
 
Nu ska jag städa upp i mitt rum sedan köra lite vanlig styrke träning, sen plugga! Det kommer föresten komma upp '' denna prudukt är jag inte nöjd med '' tips sak senare ikväll!  
See ya! 
 

JAAAAAA :D

Super glad :D
 
Min dator har kommit tillbaka från lagningen efter 2 månader igen och jag är super glad! För vet ni vad det innebär?!?!?!
Bloggande varje dag, en massa bilder och en massa roligt! :DDDDD
Så nu vet ni det. Och om jag ska skriva vad som har hänt dom senaste månaderna så skulle det bli en hel bok!
 
Im back! 
 

RSS 2.0
Test