sjukt men sant!

Ahahaha vet ni vad jag nyss var med om! 
Någon new york models har kontaktat mig och vill göra mig till modell?
Fattade inget först så jag stälde en massa frågor om hur de är i modell världen och så. 
För dom hade sagt att dom tyckte jag va fin på bilder och så, och jag bara hur vet du de ( trodde att de var ett skämt) ? Då sa dom att dom sett min bilder på dv och sedan kontaktat mig, och att dom bara behövde se några få bilder för att bli intresserade. HAHAHa helt sjukt tycker jag, och de bara kom helt plötsligt. 
Och modell har alltid varit mitt andra val efter hundar här i livet så de kanske är något. 
dom gav mig en hemsida där jag kan läsa mer och så, så sjukt förvånad just nu tycker detta är lite sjukt faktiskt. 
Eller vad säger ni? skulle ni tacka ja? 
 
 

kör på den här nu!

nu kör jag på den här designen för att se om den blir mer bra för mig. har ju haft lite svårt att bestämma mig, men jag kör den här några dagar och sedan om de inte känns bra byter jag tillbaka. 
Så men så här ser den ialla fall ut för er som inte ser headern, men om ni inte gör de så tryck då på '' hämta sidan igen'' några gången så kommer den fram!
 
+ man ser inte hela bilden tyvärr i inlägget!
 
 

Dagen idag!

Hej på er! 
Idag vet jag fktiskt inte vad jag ska göra! 
Kanske åka och bada eller något? vad vet jag! Jag ska ialla fall vara med hunden eftersom att jag är hundvakt xD.
Sola är något jag ska göra, sola sola sola! och ännu mera sola! Life is good! 
Men ny tänkte jag fixa iordning mig lite eftersom att jag har bara legat i sängen och varit trött tlls nu, så vi hörs senare tycker jag! 
 
Några månader sen jag tog den här bilden, hade brunt hår då, men den tiden är förby!

Godnatt!

Hej på er all nu ska jag sova! 
Och inatt slaggar sanna hos mig , de ska bli kul vi ska kolla på film och prata en massa. 
Men tyvärr hinner jag inte blogga nu sorry men så är de!
bye!
 
Jag älskar er alla läsare! 

Välkommen tillbaka solen!

                                                                      Hej på er! 
Efter nästan 2 veckor med regn får vi till sist sol! Så skönt, har redan bestämt att jag ska flytta ut till trädgården hala dagen!  Och chabo får själklart följa med om han vill :) 
Idag tror jag inte de händer så mycket, är ju hundvakt. Men om sanna vill blir de att åka och bada tror jag, för jag tror att sanna skulle åka hem från niki idag. 
För de är ju så underbart väder kanske jag gör mig en smotihe också! 
Livet är allt bra ibland, fast de är klart jag har ju ingen egen hund men med tiden kanske min mamma fattar att de behövs! 
 
Men nu ska jag ut i trädgården och bli lite browni! 
 
Spanien för några månader sen 6 månader tror jag känns som de ialla fall, var verkligen skönt vill åka igen!
 
 
 
 

Skriver av mig!

Önskar att någon fatta hur de känns, hur de faktiskt är.
Att någon kunde lyssna på mig och höra min uppfattning för en gångs skull, i stället för att bara säga åt mig att va tyst, för att dom tror att de jag ska säga är fel eller jobbigt att höra på... Men de vet dom ju inte för jag får ju aldrig chansen att säga något...  Förut när jag tillexempel skulle till pappa så hade jag altid något som väntade på mig tills jag kom dit, lilla raija (rottweiler tik). 
och när jag skulle hem från pappa, hem från skolan, vaknade på morgonen hemma hos mamma så hade jag också alltid något som väntade mig... min lilla arrox!
Men nu har jag inget, allt är borta och de är dax att börja på nytt, men för de krävs de att h*n litar på mig, att h*n hjälper mig , att h*n tror på att jag klarar detta, att h*n låter mig snacka och säga min uppfattning utan att säga att jag ska va tyst.
 
men h*n litar inte på mig, h*n hjälper inte mig, h*n tror inte att jag klarar de, h*n låter mig inte snacka och säga min uppfattning utan att säga åt mig att va tyst.... Och ingen fattar hur irriterande de är! 
 
H*n säger aa men gör de, du måste göra så för annars kommer de aldrig hända, jag gör så sen när jag går och väntar så händer inget och h*n fattar inte hur sårad jag blir. De är som om någon skär i mitt hjärta. För h*n tror ju att de h*n gör är rätt....
 
Kommer jag någonsin få känna den underbara kännsla jag kände förut igen? 
 
I DON'T THINK SO!
 
Så snälla lita på mig , hjälp mig , lyssna på mig! Så vet h*n ialla fall vad jag vill och om h*n vill göra något åt de är ju självklart upp till h*n!  
(ni behöver inte tänka att de jag skrivit har något med bilden att göra för jag la upp den bild med hundar då vissa vet att jag är i love med hundar och pratar om dom så fort jag ser en hund!)
 
Älskar och saknar min arrox och alla ansra också!
Hundar är verkligen de finaste levande djur man kan få även om dom är hemska och jobbiga ibland!
 

1 vecka till!

hej på er alla söta!
Vet att jag inte bloggat på 2 dagar va? eller något sånt men har varit lite upp tagen! 
Just nu sitter jag och dricker as god frukt , hallon dricka som en smothie eller hur de nu stavas och tycker de är gott och nyttigt är de också!
Ialla fall igår var jag och shoppade med sanna och hennes familj också och då fick jag hem lite nödvändiga saker + jag köpte en gullig sak åt henne som tack! Jag hade ju mina pengar inte löst utan bara på mammas kort så då fick jag ta kortet med mig + att jag fick lite bonus pengar, hehehe.... så tack snälla mamma! 
och de jag köpte var en jätte jöt ängel staty (checka bilden) och på den stog de
 
'' Mamma du är som en ängel, du finns alltid för mig. Din kärleksfulla värme gör att alla problem försvinner. Du är fantastik. Jag älskar dig! ''
 
Gullig va ;) jag tycket iaf det.
Och juste idag så eller aa i går fick jag reda på att jag ska ha chabo en vecka till  (min systers hund) och de ska bli kul! så kommer blogga så mycket jag kan! 
Att ta hamd om en hund är stort ansvar och de kan ni till och med fråga mig. Har haft dogs i hela mitt liv och tro mig de finns hemska jobbiga dagar också, fast man inte ens kan tanka tanken. Folk tror ju som sagt att de är bara, äta , dricka, sova , bajsa och kissa som hunden måste göra, dom som tror de borde förlåt mig men ni kan söka upp en riktig hund expert ;) 
Annars då, har inge hänt förutom att i går skypade ja och sanna med emil till klockan mer än 12 iaf ;) Så vi var lite trötta i morse men nu är jag pigg som en mört! 
 
Men nu orkar jag inte med er längre hej så, nej jag skämta med er!
God bye! 
 
Mammas ur söta sak som jag köpte till henne, den är mycket finare i verkligheten fast kortet är taget 
med min kära macbook så de blir inte så jätte bra då de fotfarande är plast på förpaknigen eftersom
att de är menat att man inte ska ta bort de. Och på bilden kan ni också se en liten skymt av min tröja och min nya bh som jag köte i går. Och de andra orkar jag inte lägga upp bilde på nu men vi hörs senare för 
Känner att de här inlägget börjar bli riktigt tråkigt!
 
 

Godnatt!

Älskar chabos tröja!
 

Godmorgon!

Åhh vad skönt idag vaknade jag upp till klarblå himmel och en massa sol.... NOT!
Det är regnit och lite kalt ute, asså de är bara blött för de regnar inte xD Men idag så tror jag jag ska ut i skogen en snabbis så chabo kan få springa av sig lite. 
sen ska jag väl bara slappa förutom att jag måste ta ut hunden då och då. idag ska jag inte göra något speciellt men på onsdag fyller min storebror år och de blir tårta och glass och fika här hemma. Så de ser jag fram emot. 
Annars vad gör ni idag då?
 
Tycker fortfarande den här bilden är så underbart söt på lilla ponken! 

Midsommar

hej på er!
Jag har haft en grym midsommar och är väldigt nöjd.
vI åt god mat och glass och jordgubbar efter de och spelade lite krocket och kub. sen hade vi jätte trevligt med gästerna.Så de har varit jätte kul tycker jag. Men hinner inte blogga nu. Men vi hörs i morgon och då kommer jag även lägga upp min midsommar klädsel.
 
Chabo såg i alla fal ut så här! 
 
 
 
 Glad midsommar min älskade ängel! 
 

Sju soters blommor

Glad midsommar!
Idag så är de midsommar och jag kan säkert tro att alla bloggare på blogg.se hälsar er ''glad midsommar'' .
idag ska ska jag ju va hund vakt men de kommer ju inte drabba min midsommar, jag kommer ha as kul :D Tror vi ska äta lite god mat och sen ska jag plocka sju soters blommor och lägga under kudden. 
Vet de låter skit fjantigt men hr nästan gjort de varje år :) Så vi får se vem jag drömmer om i natt?
 
Men ni får njuta av eran midsommar med er familj om ni inte är ensamma. Men man är aldrig ensamm de är de som är grejen ;) 
Men senare så kommer jag lägga upp en bild på min midsommar klädel och lite bilder och så.
Ha de bra!
 
- Fanny - 
 
 

Godnatt!

Godnatt nu ska jag sova för i morgon ska jag va hundvakt som sagt och innan de ska jag städa mitt rum och vem vet hur långt tid de tar liksom ;) 
Godnatt från mig och min ängel som vakar över er alla fina människor!

Mina mål!

Hej på er just nu har jag lagt upp några mål som jag måste hålla! 
Efter som att jag vill ha saker som jah måste spara pengar till eller så, eller om jag vill göra något som jag måste planera med tiden? 
 
* Sparar just nu till min egna Chihuahua , vill ha en cream färgad eller aa typ lite beagie (stavning) aktig och den ska inte va kort hårig men inte heller för lång hårig. Och jag har kollat runt lite och jag har faktiskt hittat en som är extakt som jag vill ha den. 
 
* bevisa för mamma att jag kan ha en hund, tillexempel vakta min systers hund och ta hamd om den tänka på kostnader och motion och träning m.m
 
de är de jag kan komma på just nu men ungefär så här vill jag ha min chihuahua som jag ska ha! 
 

Tillbaka på blogg.se

Heej igen! 
Är tillbaka på blogg.se igen då jag inte tycker om nattstad så mycket längre, här har man ju chans till finare designer och en massa saker som inte nattstad har ;) 
Men för övrigt har jag fixat ny design och så. Och för er som undrar så kommer jag skriva Aussie drömmen klart. Kommer kanske inte skriva varje dag bara :) Men blogga kommer jag göra varge dag.
Så nu är jag tillbaka. 
 
Men min helg ska jag vakta chabo, '' min systers pitbull'' och de blir väl att gå en två timmars promenad runt hela sjön eller något, Då han kanske kan få springa av sig lite i skogen och kanske bada om han nu vill det :) Så det kommer bli kul .
Och juste i fredags var jag och shoppade med bella. Och nu på måndag ska jag åka till eskilstuna för att kolla runt lite på stan igen. Det ser jag fram emot. Men ser mest fram e mot att vakta fina chabo. Kommer självklart en massa bilder som jag ska ta!
 
Ha de bra! 
 
Sist jag hade chabo! Han är verkligen världen duktigaste och snällaste! 

Aussiedrömmen säsong 2 del 3

Hej på er alla novell läsare!
Vet att de var längesen jag skrev kanske c en och en halv vecka sen?
Aja nu kommer i alla fall 3:a delen som ni väntat på!
Ijust den stunden då jag smälde igen dörren för att gå ut och leta efter nanok så ångrade jag faktiskt att jag sagt så där till min mamma. Jag älskar henne men jag kan bara inte tänka den tanken just nu att älska henne, HON HAR TAGIT NANOK I FRÅN MIG!
Senare den dagen har jag fortfarande inte hittat nanok men jag gå förby en skåp bil som de kommer skall ifrån.
Så jag går till bilden och kollar om de kan vara nanok. Precis när jag kollar in i fönstret så hör jag ett ljud bakom mig. Jag vänder mig om för att se vad de kan vara.
- ahhhhhhhhhhhh mamma!!!
.................................................................................................................................................................
- Nej vänta var inte rädd!
- Åhh du skrämde mig, är de din bil?
- Ah och min hundar också... är du intriserrad av att ha en hund?
Vad ska jag säga?
Ska jag säga att jag har en hund eller att jag inte har? Jag har ju två ... eller kanske bara en... För vem vet nanok kanske har blivit överkörd , kidnappad eller bara sprungit iväg.
Men wow vilken upplevelse att få ha så många hundar, att kunna gå och lägga sig på kvällen och veta att man har dom.
- Ehh nej , eller ja men jag har två styckna. Eller en....
- Vad menar du lille vän?
- jag letar efter han nu, min fina hund, Nanok heter han och är en Aussie... Min mamma har tappad  bort han när jag var i skolan. Och jag fattar inte hur hon kunde låta de hända, jag fattar bara inte...
-  Aha... Du jag förstår vad du menar. Jag jobbar på ett hundhem för hemlösa hundar och har vart med om många som varit borta eller ska behövas avlivas ialla fall dom som står på röda listan...
- Gud vad hemskt, nå väl jag måste fortsätta leta.
Jag går min väg innan jag hör ett rop som säger '' ej du, vänta ett tag!''
Så jag säger jag?. Ja du, du är ju tjejen som va så inriserad på lektionen i går. Känner du inte igen mig? Jag va gäst hos eran klass.
- Aha de är du charline!
- Jaa och vet du jag ska hjälpa dig at leta efter din hund. Vi åker till mitt jobb som inte är alls långt här ifrån.
Så jag och Charline åkte mot hennes jobb som hette dogforks park. När vi kom in så var de fullt av burar med hundar i. Både agresiva, snälla , skyga och en massa olika temprament. Men jag var lungn och de smitade av sig på hundarna också. Det va som om jag kände hur de känner. Alla la sig ner lungt när jag hade satt mig ner lungt på en stol som Charline hade tagit fram till mig medans hon gick och lastade av alla sina hundar från hennes bil.
Jag gick fra till en bur som där fanns en hund som de stog Mac på namn skylten.
Charline kom tillbaka med en lisa en namn på och jag antog att de var ''röda listan''
- Charline vad är de med den här hunden, Jag känner att den inte mår bra, men ändå är den jätte snäll.
- Aa de är han också. Hans ägare lämnade in honom för att han inte gjorde som han sa och de förstår jag ju så som ägaren va mot honom. Men jag tycker han är jätte lydig.
Jag och Charline kollade på röda listan och där stog de att....
Hoppas ni gillade de :D

RSS 2.0
Test