nu funkar de!

hej på er blpgg.se appen har varit jätte seg så har inte kunnat blogga ! men nu kan jag de. idag ska vi fira mig så de ska bli roligt. och igår kom pappa och jessica hit en snabbis så de va roligt de oxå :) men klockan är 7 på morgonen så ska försöka somna om nu!

bye

skola

hej på er allesammans! sovit gott?

de har ialla fall jag eftersom jag la mig tidigt igår så sov jag också länge. så vaknade halv 8 då jag ska gå till skolan. men kom fakstiskt inte försent.
idag får vi se vad som händer förutom skolan. hittar väl på något roligt :)
ha de bra!

bjuder på en bild på mig och sanna :)





...

de fanns en möjlighet som man sällan får och som kunde göra min största dröm sann. man de va ju vissa i omgivningen som tyckte att de bara va något att kasta bort....

jag saknar dig så otroligt mycket min fina prins för mig var du alltid parfekt... kommer jag någonsin få känna den underbara kännslan att alltid ha en vän att prata med?



godmorgon!

hej allesammans!
jag och sanna har vaknat nu och sitter och kollar på film.
vet inte vad som händer idag men yar de på bloggen när jag vet!

gårdagens!



jaa,nu är den här.

nu är appen här för android (stav).
blogg.se appen,så nu kan jag blogga från mobilen med bilder :D bloggar från mobilen nu.
men de ska vi faktiskt inte prata om!
utan idag va jag i eskelstuna med sanna och chrille (stav) och då tog sanna hål i tungan och de passar henne jätte bra. hon har lite ont men de har man ju... sen så nu ska vi äta lite lördags godis framför avatar :)

bjuder på denna bild när nålen är i sannas tunga.


om ni inte visste?

hej på er!
Om ni inte visste det redan så är min dator på lagning så kan darför inte blogga mycket alls!
Just nu bloggar jag på datorn hemma hos sanna. vi ska snart kolla på film och ha lite fredags film :)
Sen så är det bara att vänta på att min dator ska komma från lagningen.
 
Men nu vet ni, hej då! 

en fråga jag har fått.

Jag antar att jag får lov att blogga på mobilen nu i alla fall
Och jag har fått en fråga ä. Vilken system kamera jag önskar mig i födelsedags present. Och det är antingen en nikon D3100 som kosatar 3500 eller en canon EOS 00D som kostar 4000 :) så nu vet den som frågadeson hette julia. Men ska kolla klart på min film nu... Hehe en hund film så god natt

min dator är på semester

Hej på er kommer inte blogga så bra på en vecka för min dator är på mini semester på lagning ;) och de är jobbigt att blogga från mobilen.
Men vi hörs!

12 sep - Skola!

Hej på er allesammans.
Just ni sitter jag i skolan och har svenska, ska snart gå till erika med min dator för varje gång jag matar in en cd iden så kommer den bara tillbaka.
HAHA men ska gå nu!
Bye!
 
Jag älskar min nya design höstig och enkel, me like!

Dagens låt

 
Tänkte köra en dagens låt för det va ju länge sen! 
 
Dagens låt blir ialla fall this is love med monsta och J Boog! 
 
 
 

11 sep - skolarbete + ny design!

Hej på er alla! 
Idag har jag varit med aja för att vi skulle göra skol arbete för vi jobbar i grupp i skolan med en film. Och för att vi ska hinna med allt så filmade och fotade vi till vårt arbete idag efter skolan! 
Tog en del bilder som vi ska klippa och klistra med iskolan sen! 
En av bilderna har jag i min nya design! Ville ha något höstlikt nu när hösten är här! Och jag tyckte jag lyckades, löven är jätte höstlika och bilderna vet jag inte varför jag valde dom. Bilden på mig och sanna är min favvo bild på oss, och den andra ska visa att jag älskar att fota :D Och den har jag tagit med ajas kamera! Var den inte fin? :D Tyckte ialla fall den vart jätte bra !
Men nu ska jag jobba på några designer som ska skicka iväg när dom är klara! 
 
ha det bra så länge! 

10 sep - önskelista!

Vet ni, jag är ju 14 eller jag fyller ju 14 om 18 dagar men har skrivit i bloggen att jag är 14 då jag skulle fylla det de här året ju ;) 
Men eftersom att min mamma kanske kollar på det här så kan jag ju lägga upp vad jag vill ha!  Bara så att hon vet ;)
 
VARNING FÖR ATT DET KAN VARA STAVFEL OCH ATT JAG KAN HA TRYCKT PÅ FEL BOKSTAV PÅ DATORN! :D
 
HUND: Mamma vet att jag vill ha en hund, men hon verkar inte fatta varför (om du serdet här så ta inte illa upp mamma för jag älskar dig mest i hela världen och du vet att jag kan!) Och mamma jag vet att allt jag skriver här i detta inlägg inte hände med arrox. Men då måste erkäna att du vet att arrox var inte som alla andra hundar, han funkade helt enkelt inte i miljön vi hade, han var en hund men många problem men ändå så älskad. Och det här som står längre ner i inlägget om vad jag skulle göra med hunden, det gick bara inte md arrox, och det var bara så. Och jag hoppas att bara för att allt inte gick så bra som vi hoppats med arrox så får man inte vara rädd för att försöka igen . Alla ni läsare kanske tycker att jag är för besatt av hundar så att det är löjligt. Men tyck det då. Men om jag hade en hund så skulle den på föja med på en massa hund träffar som brukar vara rätt ofta. Den skulle få följa med mig på långa promenader, då jag älskar skogen och naturen så skulle det va perfekt med en LITEN hund som sällskap. Den skulle få en massa träning på dagarna efter skolan. Jag är verkligen berädd att ofra mycket för en hund, ialla fall för att bara få försöka och se hur det går. Skulle göra ALLT  och då menar jag ALLT ! Jag skulle göra allt som mamma säger och inte säga emot som jag brukar när hon tillexempel ber mig hämta liam, plocka in diskmaskinen, städa lite i huset , städa mitt rum , gå till ica för att handka mjölk tillexempel. Hahaha allt detta gör jag när jag känner för det, inte när någon ber mig! eller bara i bland. Så allt detta skulle jag göra bara jag fick en egen hund att ta hamnd om, eller som sagt ialla fall bara få försöka och bevisa at det funkar! 
Vi får se om mamma fattar något om detta till min födelse dag och låter ialla fall mig försöka! Och det skulle vara bra eftersom att jag skulle göra allt som jag skrev  (hämta liam, plocka in diskmaskinen, städa lite i huset , städa mitt rum , gå till ica för att handka mjölk) och då skulle inte hon behöva göra något. Och jag menar det. Jag skulle verkligen göra allt detta + mer för att BARA få försöka ha en hund eller få en i födelsedags present!
 
Systemkamera: Jag älskar att fota natur och hundar, det ska jag fota om jag någonsin får en systemkamera. Jag kommer nog ta med mig en så fort jag ska ut på en promenad eller vart som helst :D 
 
 

9 sep - home!

hello!
Är hemma från sanna för typ 2 timmar sen! Men som ni kanske vet, eller vet inte riktigt om jag har sagt det men vi sov i kyrkan med konfa saken från lördag till söndag. Och det va kul! Vi va uppe sent och gick typ som en vandring på kvällen när det va mörkt, och då hade vi eld facklor och det va jätte mysigt! 
Sedan några minuter över tolv så var det 9:de september och då fyller ju sanna och min syster år. Och då sjöng en massa för sanna mitt i natten. Fast alla var ju vakna :) 
Vi somnade vid 2 halv 3 och vaknade 7. Så den natten / kvällen var lyckad! 
 
Imorgon är det skolfoto :D
 

7 sep - BACK ON TRACK!

Hej på er! 
Har haft min lilla hemliga bloggpaus nu ^^ Hehe de viste ni inte va?
Aja skolan idag var bra men på något vis kändes det kontigt under dom två första lektiornerna... Det va tyst och ingen pratade typ :/ Mycket ovanligt måste jag säga! 
Men sen så verkade de som om alla hade fått en häst hov i arslet, så alla började prata :D 
men sen på slutet av dagen så fick jag ett samtal som jag gärna hade hoppat över helt och hållet ! Men nog om det! 
Imorgon så ska jag och sanna sova i kyrkan med konfa grejen! :D Kommer bli läskigt tycker jag!
Men ni får ha det så bra så ses vi i kväll!
 
 

RSS 2.0
Test